Beter Beleid door te Sturen op Geluk

Beter Beleid door te Sturen op Geluk
De gelukkigste mens is iemand die tevreden is met zijn leven en een faire kans heeft om zijn geluk na te streven. Goed beleid stelt mensen in staat om juist dit te doen; hun eigen leven vormgeven vanuit een stevige basis aan levensvaardigheden. Spectrum, partner met elan, en het Jeremy Bentham instituut voor Beleid & Geluk bieden nu een opleiding aan die iedere beleidsmaker in staat stelt geluk (wetenschappelijke onderbouwd) als richtlijn te nemen.
De opleiding
Tijdens de zesdaagse opleiding Beter Beleid door te Sturen op Geluk gaan we in op decennialang onderzoek naar geluk en wat we als beleidsmakers daarvan kunnen leren. Na afloop weet je: ‘wat is geluk?’, ‘hoe meet ik geluk?’ en ‘hoe kun je geluk kwantitatief benaderen?’ Je ontdekt wat actuele en veelgelezen boeken zoals ‘Donuteconomie’ van Kate Raworth en ‘Blauwe Zones’ van Dan Buettner te maken hebben met geluk. Je maakt kennis met de ‘World Database of Happiness’, een uniek project van professor Ruut Veenhoven, en leert hoe je daarmee kunt werken.
Praktisch
Voor wie? Voor iedereen die betrokken is bij beleid, politiek en het publieke belang, die vindt dat daardoor het leven van burgers erop vooruit hoort te gaan. Wat kost het? De opleiding kost €2.995,- per persoon. Ben je een relatie van ons? Dan bieden wij een korting en betaal je slechts €1.750,- per persoon. Een tweede deelnemer uit dezelfde organisatie betaalt €750,-.
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Waar is het? De locatie wordt nader bekend gemaakt, maar zal in Gelderland zijn. Daarnaast kun je de opleiding op vrijdagen of zaterdagen in Den Haag volgen. Wat krijg ik? Een zesdaagse opleiding met na afloop een getekend certificaat. Wanneer is het? De volgende data zijn in Gelderland gepland:
Dinsdag 11 september | Dinsdag 2 oktober | Dinsdag 9 oktober | Dinsdag 30 oktober | Dinsdag 13 november |
Dinsdag 27 november + diner ter afsluiting
Meer weten? Neem contact op met:
Werner Rutjes, w.rutjes@spectrumelan.nl
Akshaya de Groot, info@beterbeleid.info
Kijk voor informatie en het programma op:
https://www.spectrumelan.nl/trainingen/beter-beleid-door-sturen-op-geluk
https://www.beterbeleid.info

Dit event is aangemaakt door:

Werner Rutjes

Beter Beleid door te Sturen op Geluk

Handige informatie


-

11-09-2018
-

02-10-2018
-

09-10-2018
-

30-10-2018
-

13-11-2018
-

27-11-2018
-

Kosten € Ben je een relatie van ons? Dan bieden wij een korting en betaal je slechts 1.750,00 euro p.p. en een 2e deelnemer uit dezelfde organisatie betaalt 750,00 euro, excl, BTW

https://beterbeleid.info/

w.rutjes@spectrumelan.nl

Deel bericht

Inschrijfdatum verlopen

Plaats je event online!

Zelf je evenement posten.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen

Plaats je event