Gepubliceerd op door 19 okt 2017
door Chris Kuypers

Airsocial een nieuw platform in het sociaal domein

Airsocial
Op airsocial kun je jouw sociale evenement zelf posten en beheren. Het is elke keer weer een verrassing wat er wordt georganiseerd. Er is geen kaartverkoop, winstoogmerk of reglement. Airsociaal maakt het mogelijk om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Airsocial helpt organisatoren met de communicatie en promotie van hun evenementen, en door mensen en organisaties met elkaar te verbinden en inspireren. Waarom airsocial? Juist in een tijd van decentralisatie en burgers die zelf zaken op pakken in het sociaal domein is het belangrijk om kennis met elkaar te delen. Mensen te activeren om kennis te delen en laten zien welke mooie initiatieven er zijn. Airsocial geeft ruimte voor een eigen invulling en verbinding.

Bijeenkomsten plaatsen
Zelf je evenement posten. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen. Het evenement moet gericht zijn op verbinding tussen mensen, geluk en een beter sociaal domein. Inwoners die activiteiten organiseren voor een betere samenleving zijn van harte welkom om bijeenkomsten te posten. Ook landelijke verenigingen en organisaties die zich richten op gemeenten en organisaties zijn van harte welkom. En natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is (en wellicht zelf een activiteit wil gaan organiseren) Zo bieden we op 1 plek overzicht van de evenementen, trainingen en congressen die er zijn in het brede sociale domein.

Aanmelden voor bijeenkomsten
We hebben geen winstoogmerk. De bijeenkomsten op Airsocial zijn gratis. Soms kan het niet zonder een bijdrage. Dan wordt nadrukkelijk vermeld dat er kosten aan verbonden zijn. Dat wordt meteen vermeld, daarvoor hoef je niet door te klikken. De bijeenkomsten op Airsociaal zijn openbaar. Dus iedereen heeft toegang tot de bijeenkomsten op airsocial.

Powered by
LCGW heeft het initiatief voor Airsocial genomen. LCGW is het grootste netwerk van gemeente ambtenaren in het sociaal domein. De oprichters zijn Chris Kuypers, Henk Kosmeijer, Jop Hellegers, Margo Mulder, Jolanda Verbiesen, Sabrina Eijk, Hermien de Bruijn en Ellen Roza.

 

Meer weten over dit onderwerp of artikel?
Neem contact op met Chris Kuypers

Chris Kuypers

Vernieuwer en verbinder

Stuur Chris Kuypers een e-mail