Over ons

Airsocial voor bijeenkomsten in het sociale domein. Op airsocial kun je jouw evenement posten en beheren of zoeken welke evenementen er over het gemeentelijke sociale domein zijn. Het is elke keer weer een verrassing wat er wordt georganiseerd.

Er is geen kaartverkoop, winstoogmerk of reglement. Airsociaal maakt het mogelijk om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Airsocial helpt organisatoren met de communicatie en promotie van hun evenementen, en door mensen en organisaties met elkaar te verbinden en inspireren. Waarom airsocial? Juist in een tijd van decentralisatie en burgers die zelf zaken op pakken in het sociaal domein is het belangrijk om kennis met elkaar te delen.

Mensen te activeren om kennis te delen en laten zien welke mooie initiatieven er zijn. Airsocial geeft ruimte voor een eigen invulling en verbinding.

Bijeenkomsten posten

Zelf je evenement posten. Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen. Het evenement moet gericht zijn op verbinding tussen mensen, geluk, een beter sociaal domein.

Doelgroepen zijn gemeente ambtenaren werkzaam in het sociale domein, professionals in het sociale domein en inwoners die activiteiten organiseren voor een betere samenleving. Ook landelijke verenigingen en organisaties die zich richten op gemeenten en professionale organisaties zijn van harte welkom. En natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is (en wellicht zelf een activiteit wil gaan organiseren) Zo bieden we op 1 plek overzicht van de evenmenten, trainingen en congressen die er zijn in het brede sociale domein.

Maak een event aan
Hoe maak ik een event aan? Waar beheer ik mijn events?

Aanmelden voor bijeenkomsten

De bijeenkomsten op airsocial zijn gratis. Tenzij nadrukkelijk vermeld dat er kosten aan verbonden zijn. Dat wordt meteen vermeld, daarvoor hoef je niet door te klikken. Iedereen heeft toegang tot de bijeenkomsten op airsocial.

 

Powered by

LCGW het grootste netwerk van gemeente ambtenaren in het sociaal domein

 

Wie wij zijn

AirSocial is in 2017 opgericht met als doel het sociale domein te verbeteren. Dat doen we door mensen bij elkaar te brengen die wat voor een betere samenleving willen doen. Op AirSocial kun je een bijeenkomst posten of je aanmelden voor een bijeenkomst.

Bekijk de leden

Aanmelden

of
Aanmelden voor: Over ons

Inschrijven nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief besteden we aandacht aan enkele bijeenkomsten op airsocial. Er komen natuurlijk elke maand veel meer nieuwe bijeenkomsten bij. We selecteren 4 zo verschillend mogelijke airsocial evenmenten voor je. Zodat jij een beeld krijgt wat er zoal te doen is de komende tijd.