Gelukkig zijn kun je leren!

Na een boeiende pilot op een basisschool deelt de Virusverspreider Geluk van Parktheater Eindhoven graag haar ervaringen. U krijgt antwoord op vragen als ; Wat doet geluksles met kinderen? Wat doet het met de onderwijzers die geluksles geven? Heeft geluksles effect op de sfeer en uitstraling op school? Worden ouders gelukkig van kinderen die bewust worden gemaakt van hun eigen inzet voor het vormgeven van een gelukkig leven? Welke positieve bijwerkingen hebben gelukkige kinderen voor de maatschappij. Wat levert geluksles op voor een school?

Marjon heeft de Erasmus opleiding Rendement van Geluk en Sturen op Geluk in het Publieke domein (EHERO) gevolgd en maakt daardoor als geen ander, de vertaalslag van geluk naar werk, leren en leven. Kinderen leer je bewustwording rondom geluk niet uit een boekje, maar Geluk is een werkwoord dat je moet vertalen naar doen, naar activiteiten in en met je omgeving. Dit is de manier waardoor je de bewustwording rondom geluk echt verankert krijgt bij kinderen en waardoor zowel jongens als meisjes zich er graag helemaal door laten onderdompelen. Kinderen willen graag ontdekken. Kinderen moeten ook in de 21 eeuw weerbaar zijn voor hun toekomst. Dit maakt de expeditie naar geluk goud waard.

Je kunt gedurende een schooljaar geluk verbinden aan thema’s als veiligheid, zorg, maatschappelijk verantwoord ondernemen, overheid, andere mensen en nog veel meer. Maak van geluk een rode draad waar je boeiende thema’s om de bewustwording te stimuleren aan verbindt.

Gemeentehuis Nieuwegein
Stadsplein 1
Theater De Tweede verdieping (Bibliotheek)

Dit event is aangemaakt door:

Chris Kuypers

Gelukkig zijn kun je leren!

Handige informatie

Datum 20-04-2018
Tijd 13.00 - 14.00
Kosten € 0

reus@parktheater.nl

Deel bericht

Inschrijfdatum verlopen

Plaats je event online!

Zelf je evenement posten.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen

Plaats je event