KOEK Nieuwegein

KOEK geeft de bewoners een kans om hun talenten in te zetten voor hun wens, idee of droom. In gesprek met een talentcoach wordt de droom duidelijk, daarna gaat de bewoner aan de hand van een plan en met hulp van buurtbewoners of familie aan de slag. Een stille droom, een oude wens, een idee klein of groot kan hierbij centraal staan. De droom kan te maken hebben met het gezin, buren, wonen, gezondheid, maar ook met hobby’s, scholing of werk. Bewoners kunnen ook deelnemen aan KOEK door een andere bewoner te ondersteunen bij hun droom.

We bschrijven hoe het project dagelijks werkt en hoe het tot stand is gekomen. Daarna kun je vragen stellen om te zien of het (aangepast) toepasbaar is in je eigen gemeente.

Je ervaart dat “afgeschreven” mensen een zeer nuttige bijdrage aan de samenleving kunnen leveren met de juiste benadering. Iedereen kan mee doen, als we dat echt willen.

De workshop wordt gegeven de mensen die dagelijks bij KOEK/rijtuigenbuurt betrokken zijn. Dat zijn o.a Hanz Lasthuis, Mirjam de Reuver en Pjotr Salomé.

Gemeentehuis
Stadsplein 1
402 de batauzaal

Dit event is aangemaakt door:

Chris Kuypers

KOEK Nieuwegein

Handige informatie

Datum
Tijd 14.15 - 15.15
Kosten € 0,-- voor LCGW-leden

www.lcgw.nl/congres

i.voegop@nieuwegein.nl

Deel bericht

Inschrijfdatum verlopen

Plaats je event online!

Zelf je evenement posten.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen

Plaats je event