Masterclass Sneller jeugdhulp op maat

Eén van doelen van de Jeugdwet is: sneller jeugdhulp op maat, dicht bij huis, om zo het beroep op gespecialiseerde zorg te verminderen (Memorie van Toelichting Jeugdwet). Veel gemeenten hebben dit vertaald naar laagdrempelige wijkteams, met de als simpel voorgestelde opdracht om problemen in een vroeg stadium op te lossen. Het resultaat: een enorme toename van hulpvragen, weinig tijd voor preventie en niet zelden grote budgetoverschrijdingen.

Wil jij weten wat hier de oorzaak van is en wat je wél zou moeten doen om preventie en hoogwaardige jeugdhulp daadwerkelijk en binnen budget vorm te geven? Kom dan naar de Interactieve Masterclass Sneller jeugdhulp op maat en binnen budget. Dat kan! op donderdag 7 maart a.s. in Woerden van 13:00 t0t 17:00.

De masterclass is zo vormgegeven dat jouw actuele vraagstelling alle aandacht krijgt. Mail ons vooraf een korte beschrijving van de vraagstelling waarvoor je een onorthodoxe oplossing zoekt. Adri van Montfoort geeft zijn visie en past deze toe op jouw situatie. Je discussieert zelf mee, ook met de casussen die andere deelnemers hebben meegenomen. Zo leer je ook van elkaar. Zo word je uitgedaagd om zélf master van dit onderwerp te worden!

Dit event is aangemaakt door:

Femke Visser

Masterclass Sneller jeugdhulp op maat

Handige informatie

Datum 07-03-2019
Tijd 13.00 - 17.00
Kosten € 275,-

fv@vanmontfoort.nl

Deel bericht

Inschrijfdatum verlopen

Plaats je event online!

Zelf je evenement posten.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Ons doel is evenementen en deelnemers bij elkaar te brengen

Plaats je event